wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
Informujemy że zakupy na stronie www.wiklinowy.sklep.pl będą możliwe do 1 stycznia 2019 roku 
Poczta: kontakt@wiklinowy.sklep.pl
 ☎ 665-388-293

Recenzje

 Kosz rattanowy biały 80 cm

Kosz rattanowy biały 80 cm

Ocena produktu 5/5

Kosz bardzo dobrej jakości i jak na pranie to duży i pojemny. Wygląda bardzo ładnie o wiele lepiej niż na zdjęciu.

Autor recenzji: Weronika Kiełb
Data napisania recenzji: 28-10-2018

Kosz wiklinowy na grzyby

Koszyki wiklinowe na grzyby

Ocena produktu 5/5

Kosz solidnie wykonany. Na zdjęciu wygląda na mniejszy

Autor recenzji: ALICJA
Data napisania recenzji: 20-10-2018

Koszyk rattanowy do szafki regału 35/40/25h

Koszyk rattanowy do szafki regału

Ocena produktu 5/5

Otrzymałam dziś kosze, pasują idealnie i wyglądają bardzo elegancko. Dziękuję za współpracę! Pozdrawiam

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 16-10-2018

Kosz na pranie dwukomorowy

Kosz na pranie dzielony - dwukomorowy

Ocena produktu 5/5

Dziękuję za piękny kosz wiklinowy. Przez pomyłkę otrzymałam inną przesyłkę, a w niej kufer wiklinowy dlatego było małe zamieszanie.

Autor recenzji: Katarzyna Kalos
Data napisania recenzji: 20-09-2018

Nowoczesny kosz na pranie - rattanowe kosze na bieliznę

Nowoczesny kosz na pranie

Ocena produktu 5/5

Przetestowałem kosz dlatego wystawiam spóźniony komentarz. Zasłużone 5 gwiazdek. Rewelacja!

Autor recenzji: Michał Syc
Data napisania recenzji: 16-09-2018

Rattanowy kosz na bieliznę

Rattanowy kosz na bieliznę 57 L

Ocena produktu 5/5

Kosz na bieliznę świetnej jakości. Bałam się tego zakupu bo takich koszy nigdzie nie ma ale to był strzał w 10. Kosz był bardzo dobrze zapakowany dzięki temu przesyłka doszła bez żadnych uszczerbków.

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 11-09-2018

Koszyk z wikliny kuferek rozm. C

Koszyk z wikliny kuferek rozm. C

Ocena produktu 5/5

Produkt wysokiej jakości.takiego szukałam i myślę, że nie raz skorzystam z waszych usług.

Autor recenzji: Lilia
Data napisania recenzji: 20-07-2018

Koszyk na rower z obszyciem wzór serce

Koszyk wiklinowy do roweru z wkładem

Ocena produktu 5/5

Koszyk wiklinowy na rower bardzo dobrej jakości. Żona zadowolona więc ja też.

Autor recenzji: Waldemar Piasecki
Data napisania recenzji: 07-06-2018

Kosz do łazienki z rattanu 86 L

Kosz do łazienki 86 L

Ocena produktu 5/5

Pierwszy raz widziałam kosz do łazienki w takim wykonaniu i dlatego się zdecydowałam. Jest ładny polecam innym!

Odpowiedź sklepu:
Zapraszamy ponownie dla stałych klientów przewidujemy zniżki.

Autor recenzji: Anka z Warszawy
Data napisania recenzji: 01-05-2018

 Kufry rattanowe 127 L

Kufry rattanowe 127 L

Ocena produktu 5/5

Kufer piękny i szybko dostarczony

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 22-01-2011

Kosz na drewno

Kosz na drewno

Ocena produktu 4/5

Co do towaru nie mam zastrzeżeń. Kosz wiklinowy bardzo ładny. Były problemy z kurierem ale ostatecznie dostarczył paczkę.

Autor recenzji: Iwan Tarnowski
Data napisania recenzji: 18-07-2010


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl